vrijdag 2 januari 2009

NOG DIE WISSEL....

Eerst toch alle lezers van deze blog een gelukkig nieuwjaar toegewenst!!!



Terug naar mijn bericht van een paar dagen terug in verband met de burgemeesterwissel.



Bij "De Standaard Online" van vandaag twee berichtjes:

"Ook Kristine Moens neemt ontslag"... er zijn al een tijdje geruchten over spanningen binnen de Waarschootse CD&V en dat dit ontslag stond te gebeuren... en dus ziet het er naar uit dat we er dan nog een nieuwe collega-raadslid zullen bijkrijgen!



"Ghislain is man van zijn woord" is dan het andere bericht.

Jo Pauwels, "de voorzitter van de CD&V-afdeling van Waarschoot en ook echtgenoot van Ann Coopman [de nieuwe burgemeester], roemt Ghislain Lippens. 'Ghislain houdt zich aan de afspraak..."

Zou de heer Pauwels dan echt niet weten dat, door de voordrachtakte met daarin bepaald dat de heer Lippens slechts tot 31.12.2008 burgemeester zou zijn en daarna vervangen zou worden door mevrouw Coopman te ondertekenen, de heer Lippens sowieso vanaf 01.01.2009 geen burgemeester meer kon zijn... "man van zijn woord of niet", op 31 december 2008 was hij burgemeester af!



En dat dit "weliswaar niet zonder pijn in het hart"... en ondanks "zijn nog steeds bruisende energiepeil" gebeurt, dat kan ik zeker begrijpen.



De ganse "cinema" die hier rond nu door de CD&V wordt opgevoerd heeft iets onwezenlijk... alsof er iets goed gemaakt moet worden...

Geen opmerkingen: